Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/kosmxse/black-week.fi/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
TV - Black Week 2020

TV

Jälleenmyyjät ovat olleet televisiossa mustana perjantaina niin kauan kuin voimme muistaa, ja koko Musta viikko 2020 ei ole erilainen. Näemme valtavia säästöjä LG: n, Samsungin ja Sonyn HDTV- ja 4K-televisioissa sekä Samsungin myytävänä olevassa 8K-televisiossa. Jälleen parhailla tarjouksilla on rajoitetusti varastossa, joten on tärkeää laittaa välittömästi.

Kuinka valita oikea televisio?

Olemme sanoneet sen jo aiemmin, ja sanomme sen uudelleen: Tärkein neuvo, jonka annamme jokaiselle, joka etsii uutta televisiota, on tietää rajasi – sekä budjetin että koon suhteen. Ehdoton viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on jakaa pohjoiseen 2500 dollarilla aivan uudelta 75-tuumaiselta QLED- tai OLED 4K -TV: ltä vain sen havaitsemiseksi, että se ei mahdu oven läpi, puhumattakaan seinästä, kun se saapuu (ja olet työntänyt sinut luottorajasi ulkopuolelle prosessissa).

 Aloita sitten harkita erilaisia ​​ominaisuuksia, joista voi olla hyötyä. Valittavana on paljon, joten kannattaa tutkia kunkin valmistajan älykkäiden ohjelmistojen eroja. Esimerkiksi TCL lisensoi Roku-oh-niin-yksinkertaisen Roku-käyttöjärjestelmän, joka on kiistaton suoratoiston kuningas, mutta se ei ole vastaavuus Android TV: lle, joka tulee Sonyn 4K -televisioihin, handsfree- ja älykäsliitännän osastolle – tai jopa LG: n WebOS.

Nyt sinun olisi pitänyt mennä valmistajaksi. Seuraava askel on alkaa tarkastella heidän tarjoamiaan malleja. Selvitä, kuinka tärkeä näytön laatu on. Jos olet mukava katsoja, joka etsii televisiota katsomaan viimeisintä, hänen on näytettävä Netflix Original alkuperäisenä työn ja satunnaisen elokuvan jälkeen viikonloppuna, tavallinen LED-televisio tekee tempun. Jokin syventävän jälkeen? Ajattele (Samsung) QLED tai (LG tai Sony) OLED.

Löydä lisää hyviä tarjouksia tekevien löytömetsästäjien tulee tutustua luetteloomme parhaimmista Cyber ​​maanantai tarjouksista. Päivitämme sen tästä lähtien tapahtuman kautta, joten suosittelemme, että teet siitä ainoan myymälän, jossa on viimeisimmät säästöt. Seuraa DT-tarjouksia Twitterissä pitääksesi ajan tasalla reaaliaikaiset tarjoukset. Siellä jaamme uusimmat tarjoukset heti, kun olemme valmiita näkemään ne. Etsitkö lisää tv-tarjouksia? Katso luettelo parhaimmista Cyber ​​maanantai-TV-tarjouksista.

Pyrimme auttamaan lukijaitamme löytämään parhaat tarjoukset laadukkaista tuotteista ja palveluista, ja valitsemme, mitä kattamme huolellisesti ja itsenäisesti. Tämän viestin hinnat, yksityiskohdat ja saatavuus voivat muuttua milloin tahansa. Varmista, että ne ovat edelleen voimassa ennen ostamista.

Digital Trends voi ansaita palkkioita linkkien kautta ostettavista tuotteista, mikä tukee lukijamme hyväksi tekemää työtä.

Vinkkejä uuden television ostamiseen mustan viikon aikana

Musta viikko on paras aika ostaa televisio. Hinnat ovat niin alhaiset kuin todennäköisesti koko vuoden, ja varastot ovat korkeat, kun kaupat käyvät kovaa sotaa asiakkaille, joilla on rahaa kuluttaa. Musta perjantai on myös paras aika lankaan menetellä, koska jotkut Musta viikon TV-tarjoukset eivät ole ollenkaan. Ne ovat huonosti tehtyjä televisioita, jotka on suunniteltu hyödyntämään ihmisiä, jotka näkevät “kaupan” ja luulevat pärjäävänsä hyvin. Tässä on vinkkejä korkealaatuisen television ostamiseen edulliseen hintaan mustana perjantaina.

Jos otat huomioon joitain yksinkertaisia ​​vinkkejä, voit päästä pois Black Weekistä erittäin hyvällä televisiolla erittäin houkuttelevalla hinnalla. Aseta budjettisi, tunnista suosittujen valmistajien televisiot, joilla on haluamasi ominaisuudet, ja lue näiden televisioiden ammattilaisten arvosteluja. Kun tarkastelet mainoksia, kiinnitä huomiota mallinumeroihin ja ohita, kuinka paljon mainos säästää. Kun löydät televisioita, joiden mallinumero on samanlainen kuin etsimäsi, voit verrata ominaisuuksia nähdäksesi, mitkä ominaisuudet puuttuvat televisiosta eri numeroilla.

Ja muista jotain, jonka jo tiedät; Jos se näyttää liian hyvältä ollakseen totta, niin todennäköisesti on.

Luotettavien valmistajien, kuten LG: n, Sonyn, Samsungin ja Panasonicin, televisiot näkevät hinnanalennuksia mustan perjantaina, mutta näiden merkkien tarjoukset eivät välttämättä näytä yhtä hyviltä kuin merkkien tarjoukset, joista et ole koskaan kuullut. Näiden muiden kuin nimien televisioiden hinnat saattavat olla alhaisemmat, mutta televisiot ovat yleensä halpoja ja liian kalliita. Pysy kaukana heistä.

Päätä, kuinka paljon haluat kuluttaa, ennen kuin aloitat Black Friday -mainosten katselemisen, ja ohita sitten mainoksissa näkyvät säästöt. Usein näitä säästöjä manipuloidaan saamaan sinut ajattelemaan, että saat paremman kaupan kuin olet. Esimerkiksi nimilappujen valmistajat nostavat joskus televisioidensa hintaa muutamaa viikkoa ennen mustaa perjantaihin, kun suurin osa ihmisistä ei kiinnitä huomiota, ja lisäävät sitten oletetut säästöt ilmoittamalla hinnanlaskun korkeammasta hinnasta. Mikään nimi -televisio ei ole massatuotanto erityisesti mustana perjantaina. Heillä ei ole normaalia hintaa, joten korkea hinta on mielivaltaisesti asetettu ja sitten “alennettu”, joten näyttää siltä, ​​että saat paljon kauppaa.

Televisioita tarkistavien verkkosivustojen ammattimaisten arvostelujen lukeminen on yksi parhaista tavoista löytää piilotettuja tarjouksia ja välttää langaamista. Ole varovainen käyttäjien arvosteluissa vähittäismyyntisivustoilla, kuten Amazon, Walmart ja Best Buy. Jotkut näistä arvosteluista ovat vääriä, ja toiset ovat kirjoittaneet ihmiset, joille on annettu vääriä tietoja tai jotka ovat hämmentyneitä ostamastaan ​​televisiosta.

Opit enemmän TV-tekniikasta vertaamalla malleja lukemalla ammattilaisten arvosteluja. Teeskentele tietämättömyyttäsi ja kysy myyjältä kysymyksiä, joihin jo tiedät vastauksen. Se on hyvä tapa selvittää, ymmärtääkö myyjä tekniikan. Se on myös hieno tapa selvittää, syöttävätkö he sinulle pyykkirivin saadaksesi sinut ostamaan television.

Kiinnitä huomiota ostamasi televisioiden lukumäärään. Varmista, että myytävällä televisiolla on sama tai samankaltainen mallinumero kuin tutkit ja haluat ostaa. Jos mallinumero on hyvin erilainen, se ei ole etsimäsi televisio.

Ajattelevat televisiovalmistajat luovat toisinaan muunnelmia tavallisista malleistaan ​​myydäkseen alennettuun hintaan mustana perjantaina. Vaihtoehdot voivat olla melkein identtisiä tavanomaisen mallin kanssa paitsi puuttuvasta ominaisuudesta tai kahdesta, jotka mahdollistavat television valmistamisen halvemmalla. Jos löydät myytävänä olevan television vakiintuneelta valmistajalta, mutta et löydä ammattimaisia ​​arvosteluja mallista, etsi arvosteluita televisiosta, jolla on samanlainen mallinumero, ja tarkista sitten ominaisuusluettelosta, mitä puuttuu.