Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/kosmxse/black-week.fi/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
PS5 - Black Week 2020

PS5

Black Week PS5 -tarjoukset: tuleeko PS5-säästöjä marraskuussa?

Emme odota näkevämme monia Black Week PS5 -tarjouksia tänä vuonna, koska konsoli käynnistyy vain kaksi viikkoa ennen 27. marraskuuta ja vain viikkoa ennen Isossa-Britanniassa. Black Friday PS5 -sopimus ei ole juuri tarjonnassa, mikä näyttää jo rajoitetulta yksiköltä lanseerauksen yhteydessä, emmekä voisi odottaa niiden olevan. Jos kuitenkin löytyy houkuttelevia tarjouksia, näytämme sinulle kuinka löytää ne täältä. Voit pitää yhteyttä kaikkiin parhaisiin Black Friday -tarjouksiin TechRadarissa, jotta et menetä super säästöä.

Jos etsit PS5-ennakkotilausta toistaiseksi, lanseerauksessa saattaa olla toivoa. Sony ilmoitti äskettäin, että he toivovat myyvänsä enemmän PS5-yksiköitä kuin PS4: t käynnistysikkunassa.

He tarvitsevat varastoa myydäkseen enemmän. Tällainen lausunto viittaa siihen, että Black Friday PS5 -yksiköitä on saatavilla paljon, joten jos unohdat ennakkotilauksen, ostat todennäköisesti joka tapauksessa noin marraskuussa.

Joten, kun olet ostamassa uutta konsolia marraskuussa, voitko noutaa kaikki Black Friday PS5 -tarjoukset? Vastaamme tähän kysymykseen ja näytämme sinulle tarkalleen, mihin suuntaan tulee marraskuu, jotta saisimme parhaat mahdollisuudet kerätä pieniä säästöjä.

Tuleeko Black Week PS5 -tarjouksia vuonna 2020?

PS5 lanseerataan 499 dollarin / 449 punnan hintalipulla 12.-19. Marraskuuta. Vaikka olisi yllättävää nähdä konsolien itsensä alennetuiksi marraskuun viikonloppuna, voimme kuitenkin nähdä pieniä hinnanalennuksia peleistä ja epävirallisista lisävarusteista (jos ne ilmestyvät ajoissa julkaisua varten).

Esimerkiksi käynnistää varastotilanteen, saatat pystyä noutamaan PS5-konsolin, jossa on 10 dollaria alennusta päivässä yhdessä pelissä, tai pieni säästö ylimääräisessä ohjaimessa. Nämä eivät kuitenkaan todennäköisesti ole osakkeensiirtotarjouksia – mikä tarkoittaa, että haluat olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan saadaksesi oikean flash-myynnin. Kaikki Black Friday PS5 -tarjoukset, jotka saapuvat hyllyille marraskuussa, ovat todennäköisesti tiukasti ajoitettuja tapahtumia.

PS5 myy itsensä lanseerauksen yhteydessä – vähittäiskauppiaiden ei tarvitse kilpailla varastojensa tyhjentämiseksi (heillä on tällä hetkellä tarpeeksi helppo aika). Jälleenmyyjät voivat kuitenkin pyrkiä tekemään otsikoita Black Friday PS5 -tarjouksilla, ja siellä voimme nähdä nämä pienemmät säästöt kurkistavan.