Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/kosmxse/black-week.fi/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
PS4 & PS4 Pro - Black Week 2020

PS4 & PS4 Pro

PS4- ja PS4 Pro Black Friday -tarjoukset 2020: parhaat pelitarjoukset

Olemme varmasti nähneet joukon houkuttelevia Black Week PS4 -tarjouksia 27. marraskuuta, ja vaikka varastot ovat edelleen vähäiset maassa, pidämme kiinni viimeisestä säästöennätyksestä ennen PS5-hulluuden valloittamista. Se, tapahtuuko vai ei, riippuu kuitenkin sijainnistasi. Yhdysvalloissa ei ole paljon konsoleja hyllyillä, kun taas Yhdistyneessä kuningaskunnassa on nyt paljon runsaampi nippujen tarjonta. Silloin on toivoa joillekin Black Friday PS4 -tarjouksille tänä vuonna.

Saatamme jopa nähdä tarjouksia paljon aikaisemmin. Maailmanlaajuisen pandemian jälkeen vähittäiskauppiaat tekevät Black Friday PS4 -tarjouksiaan verkossa tänä vuonna, mikä tarkoittaa merkittävää kilpailun lisääntymistä verkossa. Lisää tämä lisääntyviin pelkoihin toimitusaikojen ympärillä lomien aikana, ja sinulla on itsellesi resepti varhaisiin tarjouksiin. Yhdysvalloissa Walmart ja Best Buy ovat molemmat ilmoittaneet pidemmästä myyntijaksosta vuonna 2020, ja Yhdistyneen kuningaskunnan jälleenmyyjät näkevät jo kaiken samanlaisten tapahtumien parissa.

Onnekas sinulle, lähetämme parhaat Black Friday PS4- ja PS4 Pro -tuotteet täältä riippumatta, mitä tapahtuu, joten kirjanmerkki tämä sivu pitää sinut ajan tasalla kaikista suurimmista alennuksista. Ja tutustu sivuihimme parhaista PS4-tarjouksista ja parhaista PS4 Pro -sivuista, joissa on suuria alennuksia ympäri vuoden.

Mutta jos olet jotenkin päässyt tähän mennessä ilman PS4: ää tai haluat päivittää HDR 4K -pelien maailmaan halvan PS4 Pro -sopimuksen kautta, Black Friday -tarjoukset tarjoavat upean ajan hyödyntämään hyviä asioita vuoden parhaista hinnoista – jos varastot pysyvät voimassa.

Milloin PS4: n Black Friday -tarjoukset alkavat?

Musta perjantai 2020 on 27. marraskuuta 2020. Kuitenkin monet jälleenmyyjät, kuten Currys Isossa-Britanniassa, eivät rajoita myyntiä vain musta perjantai tai Cyber ​​maanantai. Kahden viime vuoden aikana sen Black Tag -tapahtuma alkoi Black Friday -viikon alussa ja juoksi seuraavaan viikkoon Cyber ​​maanantaina – joidenkin tarjousten myötä ja uusia lisättiin kullekin jaksolle.

Odotamme Currysin tekevän saman vuonna 2020, samoin kuin muut suuret jälleenmyyjät, jotka aloittavat tarjouksensa odotettua aikaisemmin – ja pitävät niitä käynnissä sen jälkeen, kun Musta perjantai ja Cyber ​​maanantai ovat tulleet ja menneet.

Black Week PS4 -tarjoukset: mitä odottaa

Kun PS5 on julkaistu “Holiday 2020” -ikkunassa, olemme nähneet, että entisen konsolin varastot ovat vähentyneet viime kuukausina, vaikka jälleenmyyjät ovat alkaneet hypätä takaisin saatavana olevilla yksiköillä. Tämä voi tarkoittaa, että Sony haluaa lopettaa vanhempien konsoliensa sen sijaan, että ajaisi kahta sukupolvea samanaikaisesti, ja jos näin on, Black Friday PS4 -tuotteissa on kaksi mahdollista tulosta. Voimme nähdä jälleenmyyjien yrittävän siirtää vanhempia osakkeita fantastisilla hinnoilla marraskuussa, mutta jos kyseistä varastoa ei ole aluksi, tämä saattaa olla konsolin kevyt ostoskausi.

Mutta olemme tottuneet näkemään suuria alennuksia Mustan perjantain aikana paitsi PS4-paketeista. Se on hyvä uutinen, jos et ole kiinnostunut päivittämisestä, koska saatamme nähdä myös suuria säästöjä PS4-peleissä, PS Plus -palvelussa, PS4-lisävarusteissa, PS4-kuulokkeissa, PS4-ohjaimissa, PSVR-paketeissa ja PSVR-peleissä.

Viime vuonna nähtiin joitain erityisen tuottoisia Black Friday PS4 -tarjouksia, ja vaikka ne olivat pääosin flash-myynnin tulosta, näimme myös runsaasti varastoja pitämässä Cyber ​​maanantaina. Säästöt Yhdysvalloissa keskittyivät massiivisiin Sony-suosikkipaketteihin, jotka tarjosivat koko aloituspaketin pelejä, joihin oli liitetty hienoja hinnanalennuksia. Isossa-Britanniassa näimme yksittäisiä niputettuja pelejä sekä ylimääräisiä lisävarusteita, jotka sisältyivät Black Friday PS4 -tarjouksiin.

Jos varastot pysyvät suurella ostosviikonloppuna, saatamme nähdä paluun näihin säästöihin, kun jälleenmyyjät haluavat siirtää jäljellä olevia yksiköitä erittäin alhaisilla hinnoilla ja laitteistoilla.