Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/kosmxse/black-week.fi/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
Black week Kuulokkeet - Black Week 2020

Black week Kuulokkeet

Black Week -kuulokkeet tarjoavat vuoden 2020

Musta viikko on vihdoin täällä ja mukana on satoja uskomattomia Black Friday -kuulokkeita, joihin sisältyy uskomattomia tarjouksia kaikesta Apple AirPods -puhelimen latauskotelolla, Apple AirPods 2: n langattomalla latauskotelolla ja Beats Studio 3 Wireless -laitteen kanssa, Bose QuietComfort 35: n, Powerbeats Pro: n ja Sony WH: n kanssa. -1000XM3, kuten AirPods Pro.

Pyrimme auttamaan lukijaitamme löytämään parhaat tarjoukset laadukkaista tuotteista ja palveluista, ja valitsemme, mitä kattamme huolellisesti ja itsenäisesti. Tämän viestin hinnat, yksityiskohdat ja saatavuus voivat muuttua milloin tahansa. Varmista, että ne ovat edelleen voimassa ennen ostamista.

Varsinkin mustan viikon aikana edulliset hinnat korvan kuulokkeista, korvan ylä- ja korvan kuulokkeista ovat yleisiä. Löydät parhaat hinnat monista langattomista kuulokkeista, joita haluat kotiviihteestä, työstä, matkasta, peleistä ja liikunnasta. Kuulokkeiden valinta perustuu suurelta osin henkilökohtaisiin mieltymyksiin. Täysikokoisissa korvakorvakuulokkeissa on vaimennettu korvakupit, ne soveltuvat erityisen hyvin koti- tai toimistokäyttöön ja tarjoavat yleensä korkealaatuisen äänen. Korvakuulokkeissa on malli, joka on samanlainen kuin korvan tyyli, mutta on yleensä kevyempi ja sopii paremmin käytettäväksi liikkeellä ollessasi. Korvakuulokkeet istuvat tiukasti korvakäytävässä, kun taas korvanapit lepäävät enemmän ulkokorvan reunalla.
Tarkastellessasi Black Week -kuulokkeita kannattaa harkita lisäominaisuuksia, kuten kohinanvaimennus, joka voi estää ulkopuolelta tulevan melun, joten voit kuunnella musiikkia ilman liiallista äänenvoimakkuutta. Mustana perjantaina on usein lapsille suunniteltuja kuulokkeita erittäin alhaisilla hinnoilla, joten voit suojata pienet korvat kuulovammaisilta samalla, kun ne tuottavat hyvän äänen. Musta viikko voi olla täydellinen aika löytää vaihtoehtoja, jotka on suunniteltu antamaan sinulle virtuaalinen tilaääni, joka parantaa peliäsi maksamatta liian paljon rahaa.

Black week 2020 on tulossa pian, ja myynnin ylellisyys on aina loistava aika poimia alennettuja kuulokkeita – ja Amazon Prime Day nosti riman korkealle lokakuussa, ja alennuksia kaikesta vuoden 2020 parhaista kuulokkeista siistiin tarjouksiin budjettikuulokkeista.

Tänä vuonna odotamme paljon hämmästyttäviä Black Friday -kuuloketarjouksia, jotka tulevat liikkeelle marraskuun aikana, kun Black Friday käynnistyy virallisesti 27. marraskuuta.

Sitten, kun annat sinulle uuden mahdollisuuden tarttua parhaisiin kuulokkeisiin halvemmalla, Cyber ​​maanantai 2020 seuraa 30. marraskuuta – mutta kuumat lipputuotteet, kuten AirPods, AirPods Pro ja Sony WH-1000XM4, myyvät varmasti nopeasti (kuten näimme pääpäivän aikana), joten sinun on valmistauduttava hyvissä ajoin.

Siellä tulemme sisään – olemme analysoineet viime vuoden parhaat perjantaiset kuuloketarjoukset, jotta saisit käsityksen siitä, mitä voit odottaa vuoden 2020 myynnistä – samoin kuin kaiken mitä sinun tarvitsee tietää varmistaaksesi itsellesi upeita alennukset tulevat marraskuussa.

Mitä kuuloketarjouksia voin odottaa tänä Black week?

 Viime vuoden tapaan odotamme, että Apple AirPods ja AirPods Pro ovat uskomattoman suosittuja Black Friday 2020 -version aikana, varsinkin kun jälkimmäisiä on päivitetty älykkäällä Spatial Audio -ominaisuudella. 

Viime vuoden Black Friday AirPods -tarjousten todelliset langattomat nappikuulokkeet langattomalla latauskotelolla putosivat 169,99 dollariin BestBuy -yhtiössä Yhdysvalloissa ja 138 puntaa Currysissa Isossa-Britanniassa – ja siitä lähtien hinnat ovat laskeneet entisestään, mikä osoittaa, että musta perjantai voisi nähdä AirPodsin (2019) kustannukset laskevat niin alhaiseksi kuin 100 dollaria / 100 puntaa.

Vaikka AirPods Pro ei ollut merkittävästi alennettu vuonna 2019, uskomme, että joudumme tekemään suuria hinnanalennuksia tänä vuonna, kun he ovat hieman vanhempia (ja huhuja, että AirPods Studio, AirPods 3 ja AirPods Pro Lite pian lanseerataan, mikä tarkoittaa, että vanhemmat mallit voidaan alentaa huomattavasti).

Odotamme hyviä todellisia langattomia nappikuulokkeita yleensä Black Friday ja Cyber ​​Monday 2020 aikana, koska halvemmat mallit ovat yleistyneet viimeisen vuoden aikana.

Mitä tulee melua vaimentaviin korvakuulokkeisiin? Uskomme, että näemme suuria alennuksia erittäin suositusta Sony WH-100XM3: sta nyt, kun Sony WH-1000XM4 on anastanut ne. Sennheiser on myös julkaissut muutaman uuden kuulokkeen kuluneen vuoden aikana, mikä tarkoittaa, että vanhemmat mallit, kuten Momentum 3 Wireless, voidaan alentaa.

Juoksevat kuulokkeet olivat melko suosittuja viime vuoden mustalla perjantailla ja Cyber ​​maanantaina, ja niissä oli hyviä tarjouksia esimerkiksi Powerbeats Pro- ja Powerbeats 3 -malleissa – ja nyt kun uudet Powerbeats ovat onnistuneet jälkimmäisessä, nämä alennukset on asetettu kasvamaan entisestään 2020.