Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/kosmxse/black-week.fi/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
Black Week Shopping -vinkkejä - Black Week 2020

Black Week Shopping -vinkkejä

Jotkut meistä odottavat black week ostoskautta ympäri vuoden, päämme täyttyivät lupauksesta pistää vuoden paras hinta uuteen televisioon, tablettiin, tulostimeen tai huipputekniseen laitteeseen.

Mutta älä anna kaikkien Black Friday -hypeiden huijata sinua. Saatat joutua maksamaan yli maksamisen, jos sinut hoidetaan niin hintojen avulla, jotka naamioituvat fantastisiksi tarjouksiksi, ja voit jättää väliin hyviä tarjouksia, jos et tee tutkimusta.

Ei hätää – Consumer Reports on seurannut black week kauppoja jo vuosia, ja tiedämme kaikki temput. Kymmenen suositun mustan perjantain osto-vinkkiämme auttaa sinua saamaan parhaan tarjouksen haluamasi tavaroista ja pitää turhautumisen ja ylimääräisen kulutuksen minimiin.

Kolme viimeistä vinkkiä koskevat erityisesti televisioita, jotka tarjoavat parhaita tarjouksia tällä vuoden aikaan.

Kuten tavallista, seuraamme parhaita Black Friday- ja Cyber ​​maanantaihin liittyviä tarjouksia, joita löydämme useista tuoteryhmistä, kuten televisiot, kannettavat tietokoneet, älypuhelimet, suuret ja pienet laitteet ja patjat, joten tarkista kaikki lomamatkatiedot.

Aloita aikaisin.

Menevät ovat päivät, jolloin musta perjantai tarkoitti yksinkertaisesti muutaman sunnuntain kiertokirjeen tarkistamista nähdäksesi, mitkä paikalliset jälleenmyyjät olivat parhaimmat tarjoukset. Musta perjantai on koonnut koko kuukauden kauppoja ja säästöjä, ja verkkokaupat päivittävät myös hintoja koko tapahtuman ajan.

Jotta voisit arvioida, kuinka hyvät tarjoukset todella ovat, kun on aika, niin on seurattava hintoja, jotka johtavat mustaan ​​perjantaihin. Sama pätee Cyber ​​maanantaihin, joka nyt ulottuu viikon erikoistarjouksille.

Tee kotitehtäväsi.

Vain aloittelijat lähtevät mustana perjantaina valmistelematta. Valmistautuminen tarkoittaa mainosten tutkimista – painettuina ja verkossa – viikonloppuna ennen kiitospäivää. Autamme sinua seulomaan parhaat (ja pahimmat) Black Friday -kaupat vähittäiskauppiaissa, kuten Best Buy, BJ, Costco, Dell, Target ja Walmart.

Nyt on kymmeniä Black Friday -verkkosivustoja, joista löydät tonnia vuotaneita Black Friday -mainoksia. Tarkastamme säännöllisesti BFAads.net, BestBlackFriday.com, DealNews, TheBlackFriday.com ja GottaDeal. Rekisteröidy ja nämä sivustot lähettävät sinulle ilmoitusilmoitukset, jotka voit yleensä suodattaa tuoteluokan mukaan.

Käytä verkkosivustoa ja sovelluksia.

Sinun ei tarvitse käydä jälleenmyyjällä jälleenmyyjän toimesta verrata hintoja. Consumer Reports -sivustossa luetellaan useiden jälleenmyyjien nykyiset hinnat luokituksissamme. Voit myös kokeilla Google Shopping -palvelua sekä palveluita, kuten PriceGrabber, Pricewatch ja Shopzilla. Kun olet kaupassa, älypuhelinsovellusten, kuten BuyVia, Shopkick, ShopSavvy ja Shopular, avulla voit skannata viivakoodeja tai QR-koodeja vertailla hintoja, saada alennuksia ja kuponkeja.

Monilla Black Friday -sivustoilla, kuten yllä luetelluilla, on omat ostossovelluksensa. Ja niin tekevät suuret jälleenmyyjät, kuten Amazon, Best Buy, Target ja Walmart. Esimerkiksi Amazonin mobiilisovellus antaa sinun käyttää älypuhelinkameraa tuotteiden skannaamiseen ja hintaostoksiin verkossa. (Ostokset on valmis? Jos et käytä käyttämiäsi sovelluksia, voit suojata yksityisyyttäsi ja turvallisuutta.)

Suorat vertailuostokset voivat kuitenkin olla todella vaikeita mustana perjantaina ja vapaapäivinä. Yksi syy on se, että joillakin suurilla vähittäismyyjillä on parhaat tarjoukset malleista, joita et nähnyt aiemmin vuonna tai joita ei ole saatavana muissa kaupoissa. Se voi tehdä ostoksien vertailusta vaikeaa, ellei jopa mahdotonta.

Tämä pätee erityisesti televisioihin.

Se on erittäin suosittu luokka tällä kertaa vuodessa – ja se tuottaa paljon hienoja tarjouksia sekä paljon sekaannusta. Katso alla olevaa ”Johda johdannaismallia”.

Käytä kanta-asiakasohjelmia.

Kaupoissa on usein kanta-asiakasohjelmia, jotka tarjoavat ensin myyntiä ja myynninedistämistä jäsenilleen, sitten antavat heidän ansaita palkkioita ostettavasta. Liittymällä Black Friday -ilmoituksiin saat varhaisen sanan tarjouksista, kuponkeista ja alennuksista. Joissain tapauksissa voit jopa selvittää, ovatko haluamasi tuotteet varastossa vai ovatko ne oikeita ostamaan verkossa ja noutaa kaupasta, mikä voi säästää rahaa lähetysten yhteydessä.

Ota sosiaalinen.

Suosikki jälleenmyyjien Facebook-sivut, Instagram-viestit ja Twitter-syötteet ovat loistava tapa saada tietoa yksinoikeudella tarjouksista ja tarjouksista. Jälleenmyyjät palkitsevat usein asiakkaita, jotka pitävät heistä tai seuraavat niitä, erityisillä hälytyksillä Black Friday -alennuksilla ja kannustimilla. Ja tietysti tekstit, tweetit ja sosiaalisen median viestit ovat helppo tapa jakaa Black Friday -ostosostos ystävien kanssa.

Luo budjetti ja pysy siitä.

Kyllä, tämä kuulostaa yksinkertaiselta. Mutta Black Friday -myynnit, erityisesti rajoitetut määrät, ovat saatavissa, jotta ostaja saa sinut kauppaan, jotta jälleenmyyjä voi myydä sinulle tuotteita, joita et aio ostaa. Ja kun siellä on, on helppo saada kiinni jännityksestä ja ylikuormituksesta.

Päätä etukäteen, kuinka paljon haluat kuluttaa mustan perjantain ostosaiheeseesi, ja tee parhaasi vastustaaksesi impulssiostoa, varsinkin jos et ole varma, kuinka hyvä kauppa on. Jos huomaat, että olet liian vapaa maksukorttisi kanssa, kokeile ostaa käteisellä tänä vuonna ja katso onko sinulla parempaa itsehallintaa.

Mutta jos olet riittävän kurinalainen, osta luottokortilla, joka kaksinkertaistaa valmistajan takuun – monet tekevät – tai joka tarjoaa korottoman ajan myynninedistämiskampanjaksi, maksa sitten se pois, ennen kuin korkoa kertyy.

Tarkista kaikki myymäläkäytännöt etukäteen.

On aina hyvä tietää kaupan hinta- ja palautuskäytännöt. Odotamme, että enemmän vähittäiskauppiaita sovittaa tiettyjä verkko- ja myymäläsopimuksia tänä vuonna. Lähes kaikilla suurilla vähittäismyyjillä on jonkinlainen hinta-hakupolitiikka, ja he ovat laajentaneet niitä melkein joka vuosi.

Jotkut kaupat saattavat kuitenkin keskeyttää hintansa takuut mustan perjantain viikonloppuna tietyille tuotteille, joten lue hieno painatus. Tarkista Black Friday -myynnin palautus- ja vaihtokäytännöt varmistaaksesi, että myymälä ei peritä palautusmaksua mistään palauttamassasi tuotteesta.